ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Retextil termékfejlesztői pályázat: szavazz te is!

2013. március 25. - időtetrisz

Az újrahasznosítás és a „semmiből valami” az Időtetrisz blog egyik fontos vezérelve, ezért igyekszünk támogatni minden olyan kezdeményezést, ami kapcsolódik ehhez. A pécsi székhelyű Retextil Alapítvány háztartási textilhulladékból öko-design lakberendezési tárgyakat és divattermékeket készít megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő emberek bevonásával. A munka egyszerre művészeti tevékenység, közösségi- és munkaterápia, rehabilitáció is. A „retextil” saját találmány, egyedülálló technikája annak, hogyan lehet használt rongyokból textilbútorokat hurkolni. A Retextil most termékfejlesztői pályázatot hirdetett, a jelentkezőkre szavazni lehet, arra buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt ebben!


Pályázni olyan termékötletekkel lehetett, amelyek figyelembe veszik az ökológiai- és gazdasági fenntarthatóságot. Lehetőség szerint ezek kéznél lévő anyagból (esetleg hulladék- újrahasznosítással), elemi technikákkal, kézi erővel állíthatók elő, kis értékű beruházást igényelnek és emberi munkával termelnek értéket, fogyasztható terméket.




Van itt újrahasznos szoknya, farmer teknősbéka puff, újracsipke, melegítős kölespárna, készségfejlesztő játék, speciális hálózsák, és ülőalkalmatosság...







Szavazni a Retextil Alapítvány fb oldalán lehet! A nyertes pályázatok listáját április első hetében teszik közzé ugyanott. Nézzétek meg a jelentkezők munkáit, válasszatok, és szavazzatok ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr788802872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása