ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Varázsszék a Lövőház utcában - Gyerekkel Budapesten #3

2014. április 07. - időtetrisz

Ha felfedeztük a Moszkva téri kígyókat, utunk a Millenáris előtt gyakran a varázsszékhez vezet. A varázsszékről előzőleg csak annyit lehet tudni, hogy aki arra ráül, megsokszorozódik. Ezért érdemes egy kakaós csigát tartania a kezében, hogy akkor már sokszorozódjon meg az is.

 

A varázsszék a Jégbüfében van (ahol az előző napi árut féláron adják, ami tök jó, mert máshol alapból az előző napit kaphatjuk frissként).

Szóval bevonulunk a Jégbüfébe, hosszas latolgatás után eldöntjük, hogy igen, kakaós csigát akarunk, és vágtázunk a varázsszékhez. Ez pedig a Márkus vendéglőre néző szék. Itt a tükrök ugyanis úgy vannak elhelyezve, hogy jobbra és balra nézve megszámlálhatjuk mind a nyolc önmagunkat.

Hajrá!

Témába vág:

Gyerekkel Budapesten #1

Gyerekkel Budapesten #2

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr88803550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása