ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Boldog hétfőt#5: közös playlist

2014. május 19. - időtetrisz

Amiért létezik ez a sorozat: a hétfőt többnyire utáljuk, a hétvégi szabadság után nehéz visszarázódni az oviba, suliba, munkába stb. Elég csak körbenézni reggel útközben, rengeteg álmos, rosszkedvű, sietős embert látunk, kevesen mosolyognak, érzik jól magukat, vagy nem rohannak. Tehát a hét legnehezebb reggelét próbáljuk boldogabbá tenni, méghozzá úgy, hogy arra bíztatunk mindenkit: tegyen valami jót a környezetében lévő valakivel/valakikkel. Ma közös zenelista létrehozásához hívunk titeket.

 

record-336626_640 (1)

Arra kérünk titeket, hogy a Facebook-oldalunkon dobjátok be a kedvenc dalotokat, azt, amelyik mindig jobb kedvűvé tesz titeket, energiával tölt fel és minden jobban megy legalább egy kicsit, ha meghallgatjátok. Tehát várjuk a dalokat és ha összejön egy órányi, akkor készül egy playlist (jöttünk már korábban is zenékkel, ha emlékeztek).

Benne vagytok? És persze bátran hozzatok magatokkal valakit, osszátok!

Korábbi Boldog hétfőt!-tippjeinket itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr318803620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása