ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kartonjáték

2012. május 17. - időtetrisz

Van az a pillanat a gyerekes és a gyerektelen életében egyaránt, amikor fogalma sincs, milyen ajándékot szerezzen adott korú kölyöknek. Manapság szerencsés a helyzet, mert a kissé "úgymaradt" magyar webes felhozatalban is lehet találni korra és/vagy nemre való szűréssel felturbózott webshopokat is, ennek egyik jól sikerült példája a Kartonjáték.

És a szűrésre való lehetőség csak a hab tortán. Ahogy nézegetem ezeket a játékokat és használati tárgyakat, újra és újra azon tűnődöm, mennyire csodás, ha a tervező/készítő komolyan veszi a design-t és nem csak a manapság használatos "csini, ultramenő, előremutató" értelmében, hanem olyan tárgyakat - és jelen esetben főként gyerekjátékokat - állít elő, amik azon túl, hogy baromi jól mutathatnak bárhol, funkcionálisak és akár több gyerek tomboljrombolj korszakát is túlélik és nem utolsósorban környezetbarát anyagokból állítják elő. A bolt küldetése gyönyörű: neveljünk környezettudatos gyerekeket, szoktassuk őket kevésbé műanyag cuccokhoz. Az árak elég széles skálán mozognak, a klassz az, hogy már egy-kétezer forintért is vásárholhatunk, a felső határ, nos, azt mindenki keresgélje bátran.
Rengeteg papírból készült, csodaszép játékot találunk a boltban: 3D-s összerakós szépségeket (kismadár, fa stb., ezek a holland KIDSONROOF termékei, dicséretes és példamutató, hogy újrahasznosított papírból készítik a kis csodáikat.
Aztán lehet itt hihetetlen méretekben és színes mintákban pompázó designtapétákat szerezni: elefánt, zsiráf, madarak, amiket bizony kézzel(!) vágnak ki, így nincs két egyforma, viszont kellőképpen borsos is az ára az INKE állatkáknak.
Persze van Environsax szatyor is, és igen, szokjunk le a boltban kapott műanyag zacskókról. Gyerekeknek is kapható, pl. ez az űrhajós mindent visz (persze felnőtt méretben nincs...). Amúgy 2490 Ft.
Nem utolsósorban a magyar Rosehip jelvények is megvásárolhatók, ez megint pirospontot érdemel, hogy egy kis hazait is árulnak, ráadásul igen finom választás, a két jelvényből állókis jelenetek kedves, bájosak, viccesek.).És van itt még könyv, papírház, gyűrhető térkép, parafadugóhoz végtagok, hogy állatok legyenek
És végül, az apropó, amiért ma a Kartonjátékról esik szó, ez a fantasztikus akció, a készlet erejéig 15.000 Ft helyett 9.000 Ft, ami 40% kedvezményt jelent, ilyet sem könnyű manapság találni.
Talán nem is kell mondani és szinte természetes is, hogy ahol ilyen szép tárgyakat árulnak, jól néz ki az oldal is, a kevesebb több elv mentén igen egyszerű az oldal, még a viszonylag ritka, jobb menüsor is könnyen kezelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr138802240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása