ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Akció: eldobható biopelenka

2012. június 15. - időtetrisz

Biopelenka 42-44 Ft/db. Hihetetlen. Egy picit többért házhoz is viszik. Sajnos manapság egy bármilyen bolt sajátmárkás pelenkája is többe kerül ennél, csak nagyon erős akciókban lehet kifogni hasonlót, ez meg még bio is. A véletlenül szülte a találkozást, bekocogtam a Bokor utcai boltba (sajnos már megszűnt) és keresgéltem, amikor előkerült ez a Wiona nevezetű és kiderült, hogy tök olcsó. A biztonság kedvéért csak 10-es csomagot vettem, hátha ultravacak, de nem, sőt, sokat bír, jó a gumizás, erős a ragasztócsík.



Részletek itt. 3 méretben kapható. Három budesti és két vidéki boltban kapható ennyiért (máshol is van, csak drágább, pl. a Csalogány utcai Babyfun boltban, ott ötvenvalamennyi volt egy hete), címek itt találhatóak. A bolt weboldala: www.pelenka.com  Kiszállításról bővebb informció a pelenkafutár oldalán található, pl. ha innen rendelünk Wionát, 48-50 Ft a darabár, ami még mindig fantaszikus.

Ezen túl még sokféle pelenkát árusítanak: gazdaságos típusú, Helen Harper, Moltex stb., valamint a kapcsolódó termékeket is (törlőkendő, fürdetők, miegymás).

Egy ideje (úgy egy éve követem nyomon)  nem változott az ára, hát meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr138802278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása