ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Csupabagoly#1: iskolakezdés az Ikeával

2012. augusztus 09. - időtetrisz

Mostanában menő a bagoly, egy magamfajta rajongó legnagyobb örömére. Még az Ikea is előrukkolt néhány cuki baglyos darabbal. Mindjárt itt a szeptember, kell egy csomó minden az új tanévhez, nézzük, mivel lehet elég olcsón feldobni az iskolakezdést, nem csak kicsiknek.

A baglyos kollekció neve Prydlig (svéd-angol-magyar szótárazás után az derült ki, csinost, kecsest jelent - persze a kimondhatatlan nevű dolgokról itt jut azonnal az eszembe az az idétlen oldal, ahol akár saját nevünkből is ikeás bútornevet generál egy bolondos gépezet, példálul ha Adriennt gépelünk, ezt dobja:  ÄDDRÄINNDÖRD). Az Ikea Familyhez tartozó termékek ezek a jó kis darabok, ez annyit tesz, hogy Ikea Family kártyával olcsóbb a dolog (a kártyát ingyenesen lehet igényelni az áruházban vagy itt, az ikea.hu oldalon is. Szóval  íme, néhány csinos baglyos darab:
Csomagolópapírok menő színekben és baglyos meg tulipános mintával. 295 Ft/495 Ft (kártyával/kártya nélkül)
Matricák igen nagy mennyiségben: 38 db összesen, nagyon barátságos áron: 295 Ft/ 395 Ft.


Két doboz 100% újrapapírból (a méretük nem egyértelmű, de ha meglesznek, mérek, frissítek) 1490 Ft/1990 Ft /2 db

(a képek forrása az ikea.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr898802360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása