ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Letölthető mobil elsősegély - pánik helyett

2012. szeptember 14. - időtetrisz

Ha belelép, megcsípi, szemébe fújja, hirtelen furcsán viselkedik, én rendre pánikba esem. Kiabálom, hogy mosd ki bő vízzel a szemét; vagy inkább keress rá gyorsan a neten, hogy mit is; és hívom a hozzá ugyanúgy nem értő nővérem. No ezekre az esetekre is jó az online is használható, valamint ingyen letölthető  Elsősegély - Mit kell tennem? mobil alkalmazás.

Elsősegély - Mit kell tennem?
http://www.elsosegely.webbeteg.hu/
A program tényleg felhasználóbarátra sikeredett, úgy érzem, pánikszerű sipítozás közben is eljutnak az információk az anyuka (illetve bármely elsősegélynyújtó) agyáig. Egyszerűen eldönthető kérdések mentén folyik a vészhelyzet értékelése (mozog, reagál - mozdulatlan), a tennivalók lehetőségeinek felmérése (égési kötszer rendelkezésre áll - nem álll rendelkezésre).
Új fejlesztés, nyugalmi helyzetben jól használhatónak tűnik, de nyilván tökéletesítgetik majd a tapasztalatok alapján. Nekem így elsőre három apróság tűnt fel: a szabad légutak biztosításánál jó volna egy további klikklehetőség, hogy az mit is jelent; a fedőkötés kifejezés érthetőségét sem kezelném olyan magától értetődően; az égésnél meg a ruha eltávolítására vonatkozóan hiányolok kérdést.
De a lényeg: töltsétek le, rakjátok a könyvjelzőbe, mert jól jöhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr148802388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása