ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, november 10-11.

2012. november 09. - időtetrisz

Nagyjából mindenhol Márton-napi libaságok és borok várják a népet, például Szentendrén a Skanzenben, a Néprajzi Múzeumban, a Mezőgazdasági Múzeumban, a Millenárison, az Europarkban, s ha valamiért egyik sem jöhet szóba, akkor családilag is meg lehet próbálni együtt röhögni Döbrögin, éppenséggel itt is.


Szombat:

Rex Állatsziget, 10h:
Madarászsuli-szakkör képekkel, előadással és némi csatangolással, madarakat keresve. Belépő: 500 Ft/fő, bejelentkezés e-mailben.

Tranzit Café, 17h:
Diavetités
Weöres Sándor és Zelk Zoltán versei után együtt sajnálhatjuk Szegény Gombóc Artúrt is diafilmen keresztül. 

Néprajzi Múzeum, 10h:
A Műcsarnok és a Néprajzi Múzeum közös, izgalmas projektje: ezen a szombaton lehet fotózni és rajzolni a Néprajzi Múzeum gyűjteményét ahhoz, hogy a következő héten el lehessen ezeket rejteni Bukta Imre kiállitásán.

Vasárnap

Marczibányi Téri M. K., 10h:
Kőketánc gyermektáncház
Ez alkalommal libás lesz a táncház és várhatóan a kézműves foglalkozás is. Belépő: 600 Ft, családi jegy 4 főtől 500 Ft/fő.

Mu Színház, 10h:
Kucok
Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni a királylányt. Belépő: 1500 Ft gyerekeknek, 500 Ft a felnőtteknek (ez is mennyire ritka, hogy a passzív kísérő jegye sokkal olcsóbb, köszönjük).


Uránia Nemzeti Filmszínház, 11h:
Micimackó
Sajnos nem a Micimackó kalandjait láthatjuk (amelyiknél Sinkovits a mesélő), hanem a tavalyit, de azért mégis, Micimackó.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr488802558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása