ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Mobiltartó - hogy helye legyen

2013. január 29. - időtetrisz

Már csak az a kérdés, hogy belekerül-e. Mármint a telefon a frissen elkészített tokba, amit újdonsült barátnőm egy kósza megjegyzése okán eszkábáltam. Gabi ugyanis kérdésemre, hogy hogyan lehet mindig rend nálatok, csendben azt mondta: mindennek van helye. Körülnéztem a lakásunkban és elszörnyedtem. Egyelőre az egyszerű eszme megvalósítása lehetetlennek tűnik, de hősiesen vívom Don Quijote-i harcomat. Ennek jegyében készült a fűszertartórendszer anno, és most ezek a mobiltartók is.
Már egy ideje nézegettem mindenféle tárgyat, hogy mi is volna alkalmas a célra, de nem akadt semmi megfelelő a kezembe, így kénytelen voltam egy, a neten talált verzió nyomán elindulni.
Az ötletadó verzió kifejezetten töltéshez készült
A cél az volt, hogy a lakásban a telefon egy fix, könnyen hozzáférhető helyen legyen, ahol zsinórtávolságon belül van egy konektor is. Az eredeti verzió kifejezetten töltéshez készült, az enyém lakáson belüli tárolásra. Vettem tehát egy megfelelő méretű flakont (egy samponos és egy kontaktlencse-folyadékos akadt a kezembe), egy ollót, papírt, és decoupage-ragasztót.
Ja, meg a szegecselőmet, mert mióta rájöttem, hogy van, azóta mindent ha kell, ha nem, szegecselek. (Ezt pl. tipikusan nem kell.) Szóval berajzoltam, kivágtam és ráragasztottam,
Kb. 20 perc volt a projekt a flakonok kimosásával együtt. A felfúrás tartott a legtovább, mert ahhoz a férjem is kellett.
Témába vág

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr888802828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:-) 2013.01.29. 20:41:06

Hát ez szuper! Ilyent tuti fogok csinálni, mert megőrjít az a sok falon lógó töltő kábel. Már nézem is a fürdőben a samponos flakonokat :-)

blagger 2013.01.29. 23:06:51

Ha eszedbe jut más ötlet, azt is mutasd meg, ha ilyet csinálsz, azt is, örülünk neki.
süti beállítások módosítása