ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kuponos kedvezmények április 12-14. között a Glamour jóvoltából

2013. április 12. - időtetrisz

Nem is sejtettem, hogy a csajos dolgokon kívül is jó valamire ez az egész, amíg Ökoanyu fel nem hívta a figyelmem erre az időszakosan, mindenféle női magazinokban előkerülő, hihetetlen mennyiségű kedvezményt kínáló, kuponos rendszerre. Mától vasárnapig a Glamour jóvoltából 3 napig lehet rengeteg boltban kisebb-nagyobb kedvezménnyel vásárolni, csak be kell szerezni egy áprilisi Glamourt (talán nem késő) és kivágni a kuponokat.



És amiért ezt külön ajánljuk, az az általunk igencsak kedvelt beszerzési hely, a Müller (ráadásul sok városban van már). Ez az a bolt, ahol a tartósan a legjobb áron lehet kapni több dolgot is, és ezzel a kuponnal a teljes vásárlás összegéből 20% a kedvezmény ez bizony nem kevés, főleg, ha van lehetőség jól bespájzolni. Ajánlataink:
* A környezetvédő tisztítást propagáló Frosch termékek közül igen jó vétel a nagy kiszerelésű, folyékony mosószer.
* Itt lehet kapni mosható pelenkába tehető ún. kakifogót is, ráadásul elég jó áron, a kedvezménnyel meg aztán végképp.
* Ezen kívül ajánljuk a folttisztításra alkalmas marhaepe-szappant, igen baráti áron.

* Itt kapható, bioboltokat, sőt, még a dm-et is lepipálóan alacsony áron, fluormentes gyerek- és felnőttfogkrém (Lavera).
* Viszonylag olcsó itt a rizstej is.

Szóval, shoppingolni is jó néha, főleg ilyen kedvezményekkel.

Ahogy egy szemfüles olvasónk jelentette, a Müller kedvezményes kupon egyébként online is elérhető itt, igaz, ez csak a KÖKI-ben váltható be, de hátha valakinek ez is jól jön.

Összesen egyébként 169 bolt vesz részt a Glamour-akcióban, a választék tehát nem kicsi.
Jó böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr948802986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mors 2013.04.12. 15:17:38

A Müller kedvezményes kupon ingyen is elérhető - igaz, csak a KÖKIben váltható be:http://kokiterminal.hu/sites/default/files/images/koki_kupon_online_aprilis.pdf

mimimo 2013.04.12. 15:31:40

Köszi, már be is írtam a posztba :)
süti beállítások módosítása