ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Letölthető angyalsablonok #3 - Feledékeny szülőknek

2013. december 10. - időtetrisz

A mostani adag sablonban van a kedvencem: krízisstábunk terméke az angyalpáros. Az történt ugyanis, hogy egyik éjszaka egyszerűen elfelejtettem kirakni az aktuális angyalt.

Reggel kereste a kislányom mindenfele, de hát kereshette... Kezdődtek a találgatások, mi történhetett, elriasztottuk őket vagy túl hideg volt az éjszaka? Másnap reggel fény derült a titokra: egyszerűen túl félénk volt az aktuális angyal, nem mert egyedül jönni...

A mostani hat angyal Innen tölthető le, egy hét múlva jön a következő adag - ha kéritek. Jelezzétek légyszi egy kommenttel, hogy ne dolgozzak hiába.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr98803354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melinda Siklós 2013.12.10. 19:53:31

Szia, már alig vártam hogy feltedd a következő adagot, naná, hogy a következőt is szeretném :) És persze kösz, köszi, köszi :)

anekiss 2013.12.12. 11:47:31

Én is-én is! Az egész osztálynak küldtem a letöltött file-t, így vagy 20-25en dolgozunk éjszakánként csilláron lógva. :-) Nagyon köszi!

blagger 2013.12.12. 12:30:53

Hahó, de ne a file-t küldd, a linket, velünk úgy teszel jót, ha közvetlen olvasókat hozol :) Hátha más dolgunk is tetzsik majd enkik. De köszi a visszajelzést és a lelkesedést. Nagyon mókás elképzelni, hoyg hány lakásban lógnak pont ugyanezek az angyalok. Csinálni kéne egy angyalkaland-gyűjteményt :)

Agnes Benedict 2013.12.17. 14:06:45

en is kerem a kovetkezot. Az egyiket uvegfestekkel csinaltuk meg, es gyonyoru lett, csak a szaradast belekalkulalva nem egy ejszakas kaland. koszi!
süti beállítások módosítása