ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Papírzacskó saját kezűleg pillanatok alatt

2013. december 18. - időtetrisz

Nem mindenki szeret csomagolni. Ezzel a poszttal most azokra gondoltunk, akiknek nincs kedve hosszasan pepecselni, mégis szeretnék valami saját kezűleg készített csomagba bújtatni az ajándékokat. Mindössze papír, ragasztó,2 fogantyúnak való zsineg szükséges hozzá, és körülbelül 5 perc a betanuláshoz. A zöld témába is maximálisan beilleszthető, hiszen otthoni alapanyagokat használunk, ráadásul a zacskó ajándékozás után újrahasználható. Ha ilyesmit használunk, a fél percig használt aztán a kukában landolt széttépve csomagolópapír hegyektől is megkíméljük a környezetet. És hát ez elég vaskos szempont.

papr1

Én egy régi újság lapjaiból csináltam, de közben kitapasztaltam, hogy a keményebb papírnak sokkal jobb tartása van, érdemes azzal is kipróbálni, akár a háztartási csomagolópapír is szóba jöhet egy-két gyerekrajzzal vagy kis dekortapasszal díszítve. Szerintem az ilyesmit nehéz fázisfotók alapján összehozni, ezért kerestem hozzá egy videót: ha elakadsz, megállítható, újra megnézhető. A 3. már 2 perc alatt meglesz, hajrá!

Papírzacskó sk

 

papir2

 

DSC_0014

Ha érdekel a téma, ilyen fonott kosarat is készíthetsz, itt

fonottdoboz_nyitio

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr618803382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása