ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti hétvégi programajánló családoknak, zöldülőknek

2014. március 07. - időtetrisz

Tavaszodik szépen, rügyeznek a fák, előkerültek az ibolyák, reméljük, mindenki sok időt tölt a szabadban - sajnos még mindig nem igazán találtunk túl sok szabadtéri programot (ha találtok, ismertek, küldjétek bátran az idotetrisz @ gmail. com cimre, de bármilyen programot megköszönünk), ezért most is többnyire benti, ám igen klassz programok állnak itt az ajánlóban, szórakozzatok jól!

 

rugy

Szombat:

 

Szatyor, 11h:

Kozmetikumkészítő foglalkozás

Bejelentkezés szükséges itt: szaszjolan@gmail.com, most dezodor, fogkrém és ajakbalzsam/rúzs lesz a téma.

 

Füvészkert, 10h és 11.15:

Világkörüli utazás növényekkel

5 kontinens növényeit ismerhetjük meg a foglalkozáson, márciusban Európában nézelődünk. A program a Pálmaházban lesz, de remélhetőleg ragyogó napsütésben sétálgathatunk utána a Füvészkertben (ahol biztosan szintén minden rügybe borul épp). Belépő :1500 Ft, a kísérőnek csak kísérőjegy szükséges

 

Wekerlei Kultúrház, 14-19h:

Nőnapi zöld szombat

Ez a nap tényleg végtelenül zöld: magbörze, kiskertvédés gyógynövényekkel, babaváró és szépitő füvek, komposztálás... Lesz kézműves foglalkozás is  valamint kézkrém kotyvasztása is, ez utóbbi alapanyagok miatt fizetős és regisztrációt is igényel, info itt. Mindez ráadásul ingyenes is.

 

BJC

Szamárfül Projekt - A brémai muzsikusok

Ez olyan szép leirás, hogy muszáj volt átmásolni: "Zenés-táncos-dalos-bábos-bőröndös-házfoglalós-menetelős-mendegélő-gyerekmegmozgatós-gyerekmegénekeltetős-betyárbosszantós mese cirka egy óra időtartamban." Belépő felnőtteknek 1200 Ft, gyerekeknek 500 Ft, két vagy több gyereknél400 Ft.

 

Vasárnap

 

Ceramicafe, 10-12h:

Családi alkotónap

Forradalmi bajszok és szimbólumok - készits te is bajszos bögrét (hiszen kötött kabátkája már úgy is van...) vagy amilyet szeretnél. Nem hagyományos megemlékezés, 3-99 éveseknek ajánlják. Belépő: 2200 Ft, amibe egy ajándéktárgy készitése és egy innivaló tartozik.

 

Átrium, 11h:

Big Band mesék gyerekeknek

A Budapest Jazz Orchestra sorozat 3-14 éves gyerekeknek, a mesélő Náray Erika szinésznő.Belépő: 1200, 1500 Ft (már nincs túl sok jegy).

 

És végül, de nem utolsósorban saját fejlesztésű szórakozást ajánlunk, próbáljátok ki blagger Földalatti Múzeumhoz készült feladatlapját, a külcsín Pamuk Andi munkája. Innen tudjátok letölteni.

foldalatti_vegl

 

 

A programokhoz energia is kell, ezért ajánljuk a heti kedvencünket, mimimo  vakondtúrás-tortáját: sütni sem kell, cukor sincs benne:

12_vakondturas torta

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr248803498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása