ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Nyerj könyvet játékötletekhez! - nem csak pedagógusoknak

2014. március 26. - időtetrisz

Segal Hajnalka papírfa-felhasználási ötletét két hete megénekeltem. Mivel ott jeleztétek, hogy érdekel benneteket az eredetileg pedagógusoknak szóló könyve, a Mindenhol otthon, nyereményjátékot hirdetünk érte. Ahhoz, hogy megnyerd a könyveket,

nem kell mást tenned, mint

  • április 1. éjfélig a Facebookon kommentben leírnod, hogy miért vágysz a könyvre.
Örülünk, ha ajánlod a könyvet és a lehetőséget pedagógus ismerőseidnek, de szerintünk egy kreatív szülő is jól jár vele (ha nem győzi kivárni, hogy elkészüljön a szülői változat).

Sorsolás: április 2-án.

ps: az előző bejegyzésben (Szülinapi papírfa) kommentelők is részt vesznek a sorsolásban

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr338803528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrea Antal 2014.03.26. 19:54:10

Óvodapedagógusként dolgozom. Mindig jó, ha kéznél van egy jó játék, játékötlet, mert a gyermek a játékban tanul. Nekünk óvó néniknek különösen figyelnünk kell arra, hogy ne essünk abba a hibába, hogy kis iskolát csinálunk az óvodából. Egy ovis JÁTSZON, egész nap. Azt, hogy ő nem tudja, hogy közben mennyi mindent megtanítunk neki, az a jó! Akkor már jól végeztük a munkánkat! Ezért szeretném a könyvet. Üdvözlettel: A. Andrea :)
süti beállítások módosítása