ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Liebster Award vándor-díj - köszönjük!

2014. július 01. - időtetrisz

Ez az első díjunk!  Egy olyan díj, amit bloggerek adnak egymásnak elismerésük jeléül – büszkék vagyunk és nagyon örülünk, köszönjük Ökoanyunak, mi tőle kaptuk. Kaptunk néhány kérdést is, válaszainkat lentebb olvashatjátok.

LiebsterAward-600x450

 

Miért tartod fontosnak a blogod?

Ezt a blogot négyen írjuk. Hogy miért fontos? Kicsit együtt élünk vele már, azaz összefonódik a hétköznapjainkkal. Ebben a posztban igyekeztünk összeszedni a motivációnkat is.  Reméljük, másoknak azért fontos, mert olykor-olykor megkönnyítjük az életüket.

A blogod neve bulváros, hiteles vagy személyes?

Szójáték, amit hol elsőre értenek, hol csak később. Ha értik, általában röhögnek és bólogatnak, hogy tényleg, az élet sokszor időtetrisz, a gyerekeseknél meg főleg.

Képeid a témához keresed vagy néha fordítva?

A képek 90%-a saját fotó, persze az összeállításoknál az ajánlott dolog képe kerül fel.

A témáid terv szerint választod vagy az élet hozza?

A témák adódnak, kikerekednek, többnyire az élet hozza, ezek a saját életünkben is felmerülő dolgok megoldásai leginkább – bár van rá példa, hogy kérésre készülnek posztok.

Mit közvetítsen a blog értéket, információt?

A környezetvédelem, a gyerekszórakoztatás, a kreatív megoldások, a kevesebb több-elv, az újrafelhasználás, az egészséges táplálkozás mind ide tartozik, ezek fontosak mindannyiunknak. Az meg külön öröm, ha arról kapunk visszajelzést, hogy szórakoztatónak tartják, ahogy és amit írunk.

Még egyszer köszönjük és tovább is adnánk a díjat a következő blogoknak:

Erdőkóstoló

Kifli és levendula

Katautak

Scent Poetry

100fok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr768803672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása