ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ha nagy leszek, Messi leszek - focis játékok nemcsak a vébé idejére

2014. július 02. - időtetrisz

Zajlik a focivébé, ha szeretnénk sem tudnánk teljesen kikerülni, az utcán plazmatévék és kivetítők mutatják folyton, melyik meccs megy épp, utcán, a szórakozóhelyeken, az okostelefonok korában pedig megfelelő mobilnet (hahaha) segítségével mindegy is hol vagyunk. A gyerekek is bekapcsolódnak: ha már focirajongók, akkor naná, ha még nem, akkor egyszercsak így is, úgy is érdeklődnek, hogy mi ez a felhajtás. Játékok házilag a foci körül illetve nyomtatható, kapcsolódó foglalkoztatók.

 minicsocso

 

Nyomtatható foci vébés játékok, foglalkoztatók

Még van 11 nap a vébéből, jópár napig lehet még foglalkozni a történésekkel. Az Activity Village oldalán színezőtől a konkrét mezekig, csapatonként könyvjelzőkkel és még sok klassz nyomtható, ingyenes kapcsolódó feladatlappal, játékkal készültek, egyben is letölthető a teljes pakk, itt érdemes nézelődni.

world_cup_bookmarks_2014_group_a_460_0

Ha másért nem, csak a zászlókért is érdemes benézni, ha érdekeltek a témában, még az egész kicsik is pillanatok alatt megtanulják, melyik zászló melyik országhoz tartozik.

 

world_cup_flags_460_2

 

Csocsó cipősdobozból

Minimalista darab: nem mondom, hogy nem kell vele pepecselni, mert pl. a karok helyét biztosan egész pontosan kell fúrni, hogy szépen forogjanak és ne dülöngéljenek, de kb. ez a legnehezebb része az egésznek. Cipősdoboz, csipesz, farudak és egy szép kis golflabda az alap hozzá. Részletek a U Create oldalon. 

minicsocso

Focikapu PVC-csőből

Ez egy komolyabb projekt, vágni, szerelni kell rendesen, de a végeredmény határozottan időtálló és fontos darab. Pl. itt lehet keresgélni, hol mennyibe kerül a cső, a képen látható darabot 13 dollárból sikerült kihozni. Ha valakinek van konkrét tippje, hol lehet egyesével venni ezeket a darabokat, ahol fel is vágják, jelezze légyszi, köszönjük!

 

kapu_hazilag

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr918803674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása