ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Boldog hétfőt#7: Laton Laton Balaton

2015. szeptember 07. - időtetrisz

Ezt a dalt hallgatva a hétfő reggeli nehézségek is köddé válnak. De tényleg! A Rutkai Bori Banda nyárzáró slágere néhány perc alatt igazán nagy vidámságot hozhat az arra nyitott ifjú és idősebb hallgatóknak is.

[caption id="attachment_8933" align="aligncenter" width="600"]Rutkai Bori Banda Rutkai Bori Banda (forrás: a zenekar FB oldala)[/caption]

Tegnap a Budapest Parkban élőben is sikerült meghallgatni, talán az utolsó előtti szám volt a Laton Laton Balaton s kedves ismerősömmel arról beszélgettünk, hogy tulajdonképp mennyire örülnénk egy koncertnek, amit csak felnőtteknek adnak - mert persze így is jó, csak még ülve is ritmusra rázzuk magunkat... 30 perc után megint arra lettem figyelmes, hogy Bori varázslatos lénye egyszerűen képes az embert tetőtől talpig átmosni, felvidítani és olyan könnyű jól lenni attól, amit ő ad: életörömöt, végtelen mennyiségben.

Hallgassátok, táncoljatok reggel, hogy vidáman induljon a hét!

Ez a dal a jövőre megjelenő albumra kerül majd, addig is, a már megjelent Sárkányjárgány c. könyv és lemez is szuper napindító! Hogy mikor és hol lép fel a zenekar, itt is lehet követni.

 

Boldog hétfőt!-sorozatunk korábbi részeit itt olvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr328804020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása