ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Találtuk, ajánljuk: Deluxe Dolls Design Circus

2015. december 14. - időtetrisz

Talán nem vagyok egyedül abban, hogy a jobbnál jobb és egyre inkább elérhető modern kütyük és hozzájuk tartozó egyszerű naptáras, feladatos appok ellenére is régimódi, papírnoteszes leány maradtam. Mindig nagyon megörülök, hogy ha szembejön valami különleges darab, most is egy ilyen következik: újrahasznos cicás és egyéb lényes noteszek (és további csodák) a Deluxe Dolls Design Circusnál.

 hi_02

Kovács Eszter cirkuszszínházi előadóművész és Négyessy Nedda festő-iparművész közös projektje a Deluxe Dolls Design Circus: kicsit más, kicsit hibbant, de nagyon szerethető lények kerülnek gyerekpólóra, ékszerekre, ajtótáblára, mobilhátlapra, laposüvegre és papírtermékekre - ezek kivétel nélkül újrahasznosított papírból készülnek, mindig öröm, amikor a fenntarthatóság is szempont egy új tárgy létrejötténél.

deluxe_dollz_marie_claire

A grafikákon különleges figurák elevenednek meg,  van itt kérem bikinis küklopsz, szörny és űrcica is - idén két kollekció is készült, az egyik a Classic, a másik Space Candy néven fut.

hataridonaplok

hi

Gyerekpólót is találunk, rendhagyóan cuki, ugyanakkor beleszeretős darab.

 

polo

Az üzenetük különösen fontos és aktuális is egyben: "Ami furcsa, az szép, ami őszinte, az frissítő, ami őszintén furcsa, azt bevállaljuk – nem kell tökéletesnek lenned: a rosszabb éned is szeretnivaló."

laposuveg

nyitva

dogswelcome

S ha egy notesz vagy telefontok kevés ebből a világból, szerencsére ékszerek és  művészi nyomatok is elérhetőek papíron vagy vásznon.

nyomat nyomat2

A Deluxe Design Dolls Circus  saját oldala itt található, a Facebook-oldal pedig itt.

A következő vásárokon találjátok meg karácsonyig:

Project Showroom Pop Up Store (karácsonyig minden nap, V. Bécsi u. 3.)

20-án Wamp (Millenárison)

19-én Supi Suterén Piac (Jurányi Ház)

 

Találtuk, ajánljuk-sorozatunk korábbi részeit itt találjátok kigyűjtve.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr108804042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása