ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (december 14.-15.)

2013. december 12. - időtetrisz

A kibontatlan adventi dobozokat számolva jöttem rá, hogy éppen 12 nap van még karácsonyig, ami remélhetőleg épp elég lesz ünnepi menü kitalálására, a készülődésre, esetleg ajándékvásárlásra, képeslapkészítésre. Sőt, még arra is, hogy hétvégén legyen valami kimoccanás, rengeteg a lehetőség most is - kicsit talán nyomasztó is talán, hogy épp akkor, amikor céges-, baráti-, bölcsis-ovis-iskolás karácsonyi bulik vannak egymás után, tornyosul még a sok munka, egy dekorálásra, pucolásra való otthon várja a szülőt, na akkor van az egyik legkomolyabb programdömping is. Én azt javaslom, hogy amikor hétvégén agyunkra ment a sok - egyébként édes - tennivaló, lógjunk meg az egyik vásárba, korizni, fényvillamosozni vagy az egyik alábbi programra:

[caption id="attachment_4162" align="aligncenter" width="600"]ReKarácsonyi ajándékgyár vasárnap a Gödörben ReKarácsonyi ajándékgyár vasárnap a Gödörben[/caption]

 

 SZOMBAT:

Petőfi Irodalmi Múzeum, 10.30:

Rumini a fényvizeken

Játékkal teli könyvbemutató, Berg Judit, a Rumini-könyvek szerzője felolvas a legújabb történetből. Egyébként egész nap gyerekkarácsony lesz a PIM-ben, még könyvet is csereberélhetnek a gyerekek.

 

Szalonka Műhely, 10h:

Karácsonyi készülődés

Táncolós-éneklős móka ünnepre készülve, pl. karácsonyfadíszt tudnak majd készíteni a kicsik. Belépő: 500 Ft.

 

Gödör Klub, 14h:

ReKarácsonyi ajándékgyár

A ReCreativity, a Müszi Közért és Reciklista ünnepi triumvirátusának segítségével tudtok újrahasznos ajándékokat készíteni. Belépő:  2500/3500/4500 Ft attól függően, hány ajándékot készitenél. Ja igen, ez úgy családi program, hogy a gyerekeknek is újrahasznosítós foglalkoztatás zajlik, miközben a felnőttek ügyködnek.

MOM Kulturális Központ, 10h:

Betlehemes bábjáték

Zenés előadás ovisoknak, kisiskolásoknak. A Ziránó Színház és a Magamura Alkotóműhely közös előadása. Ingyenes!

 

 

 VASÁRNAP:

 Jurányi Inkubátorház, 16h:

Rutkai Bori és a Héba-Hóba Banda-koncert

Igazából nemcsak egy, hanem három koncert is lesz egymás után Rutkai Borival, az első a gyerekeknek szól, a többi pedig Specko Jedno-rajongóknak. Belépő: 1200 Ft (két- és három koncertre is lehet jegyet venni, 2200 illetve 3200 Ft, a további koncertek alatt lesz gyerekfelvigyázás is.

 

Katona József Szinház, 11h-tól (szombaton is):

Karácsonyi vásár

A vásáron túl SzeK:rénymatinéval várják a családokat: Elek Ferenc diavetítése és meséivel kezdődik a vasárnap, belépő: 900 Ft, kisérőknek ingyenes.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr338803368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása