ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - programajánló a hétvégére családoknak, zöldülőknek (június 21.-22.)

2014. június 20. - időtetrisz

Nyár van, biztos sokan a Balaton környékén jártok, ezért egy-egy balatoni progam is bekerül a kis válogatásba, amúgy meg jó pihenést, fürdőzést, akárhol-akárhogy is. Használjátok a szuper letölthető társasjátékokat!

lavender-247676_640

 

 

SZOMBAT:

Tihany, június 22-ig:

X. Tihanyi Levendula Fesztivál -- Szedd magad-lehetőség, levendulás-süti készitése, szappannemezelés, levendulaszörp főzése (ha még nem ittatok, akkor mihamarabb, egyszerűen olyan csodás az ize, főleg, ha citromos, hogy utána már lejjebb nem is akarja adni az ember).

 

Országszerte, 

Múzeumok Éjszakája -- ide kattintva a gyerekprogramok listáját találjátok. Rengeteg a különleges program, pedig már az is óriási, hogy este is lehet múzeumokban lófrálni.

Felnőtteknek 1500 Ft,  6-18 éveseknek 600 Ft.

Mindenkinek ajánlott.

 

VASÁRNAP

Margitutca9, 10h:

Ökoanyu-nap és Ökobaba-könyvbemutató -- Nagy Réka avagy Ökoanyu új könyvének, az Ökobabának bemutatója, közös kutyulás és juhuhúúú,  gyereksarok Időtetrisz-mókákkal: újrafelhasználós és/vagy egyszerű kis játékokkal, velem tudtok majd kézműveskedni (sugarcandy).

Belépő nincs, ajándék viszont igen!

 

Hajógyári sziget, 10-18h:

Gyerek Sziget -- június 3. hétvégéjén is óriási buli lesz, tapasztalat: érdemes nagyon korán kiérni. Korábban már ajánlottuk, de ezekből nincs mindegyik program minden hétvégén, vigyázat!

Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr248803664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása