ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Tippek a Mikulásnak, mit tehetne a csomagba - egyszerű sk apróságok

2014. december 03. - időtetrisz

Akad még egy-két nap, hogy beszerezzünk, készitsünk dolgokat, ha van nyitottság az sk dolgokra, akkor a mai kis listát talán érdemes átfutni, hátha akad benne valami érdekes (ugyanitt, magamfajta kissé lemaradt anyukáknak, apukáknak ajánlom az üresen maradt részekbe is az adventi naptárba ezeket az izéket).

 Slide (7)Műanyag zacskók helyett ajánljuk Vigvari Judit zsákjait

Zsirkréta újraöntve (régi vagy új)

Filléres, de látványos apróság, egyetlen hátránya, hogy nyomot hagy a formán vagy ki sem jön, célszerű csak erre használni egy szilikon formát. Részletek itt.

zsirkreta

Hajgumi 

Megunt harisnyából pikk-pakk készen vannak a hajgumik ,de lehet újból is, egy vagány, csikos térdzokniból kijön 10-20 db, vastagságtól függően. Részletek itt.

hajgumi

 

Kupak karkötő

Nyaraláshoz nagyon jól jöhet, amikor a vizparton szaladni kell a fagyiért, de hát mikor máskor készüljünk a nyárra, mint most... Részletek itt.

kupak recycle penztarca

 

gyufásdoboz-kishaver

Ha megvan a megfelelően cuki kis játék, akkor már mindegy is, milyen a doboza, de ha van idő, akkor lehet kicsit csicsázni, pl. ilyen bőrönd-szerűre (vagy csak bevonni papirral, filccel). Részletek itt:

gyufasdoboz_kishaver

 

Fürdőkréta

Rajzolós gyerekeknek vagy a fürdést kevésbé kedvelőknek a boltinál olcsóbb fürdőkréta, viszont folyékony festékkel nem működik, vigyázat. Részletek itt.

furdokreta

 

Nyalóka

Csoki, csoki, csoki, ráadásul ilyen mostanság divatos nyalóka-formában. Részletek itt.

12_csoki nyaloka

 

Pecsét

Dekorgumi, megfelelő forma, ragasztó és kupak, esetleg parafadugó, ennyi kell mindösszesen. Részletek itt.

nyomda2

 

Fürdőjáték

Dekorgumi tetszés szerinti formára vágva és kész is. Részletek itt.

idotetrisz_furdojatek1

furdojatek

Ti mit tesztek a zsákba?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr488803842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása