ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ajándékozz sk foglalkozást karácsonyra!

2012. november 29. - időtetrisz

Schall Eszter grafikái, a Koinónia Kiadó gyerekkönyvei, upcycling ajándékok, gyerekrajzos póló, bakelit óra, sk szappan lehetséges karácsonyi (vagy bármikor bevethető) ajándékötletek, amelyeket már megosztottunk a Tetriszt olvasókkal, de ez még csak a kezdet. Íme egy újabb, a Messzelátó Egyesület izgalmas foglalkozásai. Élményajándékok.

A Messzelátó Egyesület projektjei a „fenntartható városi lét” köré szerveződnek, egydélutános sk foglalkozásain a vidéki lét városban is alkalmazható elemeit tanítják, így került be a menübe a szappan-, sajt-, tészta-, kencekészítés és a kenyérsütés. A kurzusok ajándékozhatóak (régebben ők maguk készítettek karácsonyi lapot ehhez, ma már az ajándékozóra bízzák, mert úgy személyesebb) és egy évig felhasználhatóak.
A három órás szappankészítési foglalkozás után egy kiló sk szappannal (levendulás, kávés, kakaós-mentás) távozhatsz, de garantálják, ezután magad is el tudod otthon készíteni. A kozmetikumkészítő kurzuson tusolás alatt/után használható testápolótömböt, ajakírt, dezodort, fogkrémet, körömvirág krémet és sk tigriskrémet készítenek. A sajtkészítő kurzuson házi tejből és egyéb természetes anyagokból készül orda, parenyica, gomolya és krémsajt, a tésztakészítőn együtt készítetek natúr és színes alaptésztát, lasagne tésztát, farfallét és tagliatellét és óriási raviolit friss kerti fűszerekkel.
Szappankészítés után: a végeredmény
Hogyan vásárolhatsz? Regisztráld igényedet az egyesület oldalán található űrlapon. A befizetett összegek a regisztrációtól számított 1 évig használhatók fel. Az ajándékozottak saját maguk tudnak később jelentkezni az egyesület honlapján, hírlevelében és a Facebookon meghirdetett foglalkozásokra (ilyenkor jelezni kell, kitől kapta a kurzust).

Regisztrálni akkor is tudsz, ha az utolsó utáni pillanatban jut eszedbe, hogy kurzust ajándékoznál. Fogj egy szép lapot, vésd fel rá, mi is az ajándék, az egyesülettel ráérsz az ünnepek után tisztázni a kérdést. (vagyis ha már karácsonyi szabadságon vannak, nem biztos, hogy vissza tudnak írni, ettől még nyugodtan tedd a fa alá az ajándékot, fizetni az új évben is tudsz)

 ....és az árak még az idei árakon
Tésztakészítés: 4000 Ft
Szappankészítés: 6000 Ft
Sajtkészítés: 4000 Ft
Kenyérsütés: 2500 Ft
Kozmetikumok készítése: 5000 Ft
A részletekről az egyesület honlapján, illetve az kati@messzelato.hu címen érdeklődhetsz!
Témába vágó posztok

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr158802658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása