ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Halloween Időtetrisz módra: kaja, dekoráció, móka, sablonok tökvéséshez

2013. október 28. - időtetrisz

Tavaly a letölthető töksablon volt a tetriszen a sláger, én az idén az életnagyságú nyomtatható csontvázpuzzle-nak vagy a házi tökfej chipseknek drukkolok. Íme minden, ami (eddig) Halloween a tetriszen.

mécses nyilván alapkellék a Halloween-dekorációhoz: hagyományosan tökből vagy kevésbé hagyományosan jóval tartósabbat is készítettünk gézes illetve festett befőttesüvegből.

Ha a tökvésés mellett döntesz, akkor hagyd az utolsó pillanatra a munkát, nehogy időnek előtte rohadni kezdjen a csinos dekoráció. Posztunkban találhatók linkek a letölthető sablonokhoz kezdőknek és elszántabbaknak is.

Ha kézműveskedni vágytok otthoni limlokoból az upcycling jegyében a Halloween témában, akkor elő a tertra pakkal vagy egy papír tojástartóval, és pillanatok alatt szezonális szörnyet kreálhatunk.

Ha nem a dekorálás és a kézműveskedés a cél, hanem a móka: jöhetnek a letölthető álarcok a szerepjátékhoz vagy a csontvázkirakózás. Mindkettőhöz csupán néhány A/4-es lap és egy nyomtató szükséges.

A kaja nyilván alkalomhoz illő lesz mécsesezés, dekorálás és móka közben, tehát jöhet a saját készítésű édes tökfej-chips ropogtatása vagy a tepsis sütőtökös őrület vacsira.

 

Témába vág:

Nyomtatható csontvázkirakó

Szellemmécses befőttes üvegből és gézből

Upcycling halloween-dekorációk

Nyomtatható sablonok halloweentök véséshez

Tojástartóból denevér pillanatok alatt

Tökfej-csipsz

Sütőtökös őrület

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr58803256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása