ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kocsitároló kartonból

2013. október 28. - időtetrisz

A kocsik egyre csak szaporodnak itthon a tulajdonos legnagyobb örömére, a lakás felnőtt lakói viszont aggodalmasan szemlélik a különböző méretű járgányok érkezését. Mert tárolni kell, és jó, ha együtt van a csapat, hisz akkor lehet jól játszani velük. Milyen a jó tároló? Férjen bele minél több, ne számítson a méret, és lehetőleg gyorsan hozzá lehessen férni a gyűjteményhez. Sugarcandy-től láttunk itt már egy variációt, de én olyat szerettem volna, amelyikben nem csak a matchbox méretű autók férnek el. Voltak terveim mindenféle tetra pak dobozokkal, de ezek még további fejlesztésre szorulnak. Végül a bakancsom doboza mentette meg a helyzetet. Pofás kis tároló lett belőle, kb fél óra alatt.

Szóval kell hozzá egy nagyobb cipősdoboz, festék (én dekorfestéket használtam), illetve bármi ami díszítéshez használható. Nyiszálni sem kell, mindössze egy téglalap alakú ajtónyílást kell kivágni a dobozból.

 

Nálunk a tetra pak dobozból és öntapadó tapétából fogyott még egy kicsi.

A dobozka a helyén:

Ennyi minden belefér:

 

További kartonpapíros posztok

Kartonállatkák és a nyomtatható papírváros

Simogatós könyv

Kirakó kartonból, dekorgumiból

Golyópálya kartonból

Kirakó saját kezűleg

Játékok a semmiből egy-másfél éveseknek

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr548803266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása