ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ötperces sk nyuszijelmez – mókás húsvéti képeslaphoz

2013. március 26. - időtetrisz

Miután nyúldobozokat hajtogattunk, ehető nyulakat gyúrtunk, minden reggel nyúl-sziluetteket keresünk, és visszafelé számoljuk a Húsvétig hátralévő napokat, a Nyúl teljesen beköltözött a hétköznapjainkba. Hamarosan előkerült az „Én vagyok a Nyúl” mondat is, és akkor elkezdődött a szekrényrámolás és kotorászás: de tényleg, mitől nyúl a nyúl?

A fülétől – legalábbis ez a rögtönzött jelmez erről győzte meg a versenyzőket. Valószínűleg minden gyerek megpróbálta már a fejére húzni a harisnyáját, és úgy ökörködni vele, mi most annyival léptünk túl ezen, hogy a füleket papírtörlő-hengerekkel, meg különféle konyhai eszközökkel merevítettük ki.
Más kéznél nem lévén, szerény smink-készletemmel segítettünk rá a maszkra.
A napszemüveget ne kérdezzétek, találjátok ki :)
És miután a résztvevők mindenféle elképzelhető pózba vágták magukat, megszületett az elhatározás: ezekből a fotókból fogunk válogatni, és...
... a legjobban sikerülteket kinyomtatjuk vagy emailen továbbítjuk, jókívánságok kíséretében, és...
... idén Húsvétkor ezzel fogjuk köszönteni a nagymamákat, nagypapákat, rokonokat, valamint ismerősöket és egyéb üzletfeleket.

Témába vág még  Húsvéti dekoráció kicsikkel készítve Játék La Fontaine mesével: A hetvenkedő nyúl

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr148802870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása